Skab den rette stemning med Pendel lamper

Valget af lamper og brugen af lys i hjemmet og på arbejdspladsen har stor betydning for velværet og hvordan rummet fremstår. Hos Lampegiganten finder du bl.a. et kæmpe udvalg af pendel lamper til hjemmet eller arbejdspladsen.

Den klassiske pendel lampe, der i ordets betydning egentligt betyder indendørsbelysning, er ofte anvendt over spisebordet. Pendel lamper hænger som regel ned fra loftet, og afhængigt af hvor højt eller lavt lampen hænger, så er det muligt at opnå lige præcis den lysintensitet, man ønsker. Når man hænger en pendel lampe op, er det vigtigt at teste, om det er den ønskværdige højde som lampen hænger i, inden man fast fastmontere lampen. Hvis ikke pendel lampe skærmen dækker vinklen mellem pæren og øjet kan man nemt blive blændet af lyset. Det er hverken optimalt over sofabordet eller over spise bordet. Når du hænger dine nye pendel lamper op, er det derfor en god ide at få hjælp af en anden person. Den ene person holder lampen, mens den anden sidder og vurderer i hvilken højde lyset er mest behageligt. Jo flere personer. Er det stort bord, kan det endda være en god ide at få endnu flere personer ind over vurderingen.

Det lyder måske besværligt at skulle være flere til at hænge en pendel lampe op, men det er en investering, der er godt givet ud. Man skal tænke på alle de timer man fremover skal tilbringe i rummet, og så kan man jo lige så godt gøre det rigtigt første gang.

 

Altid hjælp at hente til de rette pendel lamper

Hos Lampegiganten ved man, at der er mange muligheder for valg af pendel lamper og belysning og man er derfor meget velkommen til at kontakte kundeservice og få hjælp og inspiration til at træffe det rette valg. Lampegiganten kan f.eks. hjælpe dig med at vurdere, hvor der er behov for et behageligt lys, og hvor der er behov for et kraftigere lys. I stuen eller over spisebordet anbefales det, at man går efter et mere behageligt og afdæmpet og lys fra pendel lamper, der på den måde skaber en hyggeligere atmosfære. Skal man derimod bruge pendel lamper til værkstedet er et kraftigere og mere konstant lys at foretrække. Lampegiganten sælger der derfor også et bredt udvalg af lampepære til pendel lamper med forskellig lysintensitet.

Man kan også montere en dæmper, der dermed muliggør at begrænse eller forstærke lyset fra ens pendel lampe.

Mulighederne for at påvirke stemningen i rummet med pendel lamper er mange, og søger du hjælp eller inspiration, er teamet hos Lampegiganten altid klar til at hjælpe.