Premium træpiller fra German Pellets

German Pellets er tysk produceret kvalitets træpiller, som besidder gode varmeegenskaber. Fordelen ved at bruge German Pellets’ træpiller er, at de giver en god varmekilde og yder samtidig en stabil og ensartet drift. Dette er netop grunden til at German Pellets er certificeret af både ENplus A1 og DINplus, som er nogle af de strammeste certificeringer i Europa og sikrer at man altid får en god og ensartet kvalitet. Deres træpiller er derfor perfekt til at blive brugt til både træpillefyr og træpilleovne.

German PelletsTræpillerne er produceret af affaldstræ fra savværksindustrien og lign., men kan ligeledes komme fra afbarkning af hele stammer. Hos German Pellets går man meget op i at holde den rette blanding af savsmuld, for at sikrer ensartet kvalitet af deres træpiller. Processen fra savsmuld til træpiller har flere faser og sikrer den bedst mulige kvalitet.

Denne proces starter med tørring af savsmuldet som sker ved båndtering, hvilket er en skånsom proces hvor vandprocenten fordampes ned til 6-9%. Efter tørring og findeling af savsmuldet, kommer det i en pilepresser, som producere homogene træpiller i 6 eller 8 mm. For at gøre træpillerne klar til lager, bliver de kølet ned og så er de ellers klar til at blive leveret. Ved produktionen af German Pellets’ træpiller bliver der brugt 2,7% af den endelige energi som, sammenlignet med 12% fra produktion af olie, er forholdsvist lavt. Udover det er træpiller anset som værende et meget rent produkt, hvor man kan være sikker på at de er milde mod miljøet, da der ikke er tilsat nogen kemikalier.

German Pellets kan fås på absolut-traepiller.dk til en kilopris på DKK 1.437 og kan afhentes ved deres lager i Flensborg, Tyskland.