Låsesmed København

Har du låsen, tyvene elsker? Låsesmed København hjælper

Der findes et utal er låse, man kan vælge til sin bolig. En låsesmed fra København tilbyder både elektroniske låse, dørpumper og traditionelle låse men lige præcis én kendt hoveddørsnøgle er guf for tyvene. Hvis du har den, skal du udskifte den med det samme.

Vi kender alle følelsen af at stå og bakse med hoveddørsnøglen. Nogle gange binder den, mens andre gange åbner den med lethed. Med hvad enten det kolde vejr har en indflydelse, eller man lige har smurt døren, så anbefaler en låsesmed fra København, at man får sine låse undersøgt, hvis bare man er det mindste i tvivl. Tyvene kigger nemlig efter din hoveddørslås og vinduessikringer, når de udvælger deres næste offerbolig.

 

Den elektroniske lås fra låsesmed København

Hvis du ofte glemmer dine nøgler eller har en tendens til at miste dem, når du er ude, kan en elektronisk lås være en god ide. En låsesmed fra København kan nemt og hurtigt guide dig til den rette lås, og de kan sætte den op for dig hurtigt og smertefrit. Med en elektronisk lås slipper du ikke kun for at holde styr på dit nøglebundt, men låsen er også irriterende for tyvene. Den er svær at bryde op, man skal kende koden for at ”dirke” den og risikoen for, at låsen er tilknyttet en sikkerhedsalarm er stor. En elektronisk lås fra en låsesmed i København kan derfor være et godt alternativ, hvis du skal have ny lås.

Hoveddørslåsen

En solid hoveddørslås kan være en god mulighed, hvis man ikke føler sig tryg med en elektronisk lås, eller man er teknologisk udfordret. Hos en låsesmed fra København kan du vælge mellem hele fire hoveddørslåse, der alle lever op til seneste sikkerhedsstandarder. Ruko er den klassiske hoveddørsnøgle i dansk regi, men netop derfor kan det være en god ide at tjekke låsen en ekstra gang. En låsesmed fra København kan fortælle dig, om din hoveddørslås fungerer fint, eller om du burde udskifte den.

Synderen

Og netop Rukonøglen er også at finde som låsesynderen. Selvom det har været én af de mest populære hoveddørsnøgler, så er den guf for tyvene. Helt specifikt gælder det Ruko serie 500, som ikke lever op til sikkerhedsstandarderne på området. Tyvene kan på under 30 sekunder dirke låsen op, og derfor anbefaler en låsesmed fra København, at man udskifter låsen med det samme. Tyvene 3D-printer enten nøglen eller benytter en bankenøgle til at tvinge sig adgang til din bolig. En låsesmed fra København ser derfor gerne, at alle udskifter deres Ruko 500 låse med nyere og sikkerhedsgodkendte nøgler og låse. Hvis du er i tvivl, kan du altid ringe til en låsesmed fra København. De kan hjælpe dig med at afgøre, hvad der er bedst for dig og din bolig.