Fugtig kælder: alternativ til omfangsdræn til god pris

omfangsdræn pris + fugtig kælderHvis du har opdaget at din kælder i dit hus er fugtig, kan det ikke gå hurtigt nok med at få styr på det.  Hvis ikke du hurtigt får fundet en måde, at styr på en fugtig kælder, kan det gå i dit hus fundament, hvilket kan have store konsekvenser. En af de mest kendte måder, at få styr på en fugtig kælder er, at få anlagt et omfangsdræn omkring sit hus og dets fundament, men faktisk er dette ikke længere det smarteste og mest prisvenlige metode, at komme fugten til livs på.

I dag findes der alternative metoder til at få styr på et hus med en fugtig kælder på, og her behøver man hverken et dyrt omfangsdræn eller at få betale skyhøje priser. Der er stadig mange, der tilbyder at anlægge omfangsdræn, hvis du bøvler med en fugtig kælder, men faktisk er det med denne for form omfangsdræn, at du får lov til at betale den højeste pris. I dag er der et alternativ til det klassiske omfangsdræn på markedet, der både hurtigere og til en langt bedre pris kan rette op på en fugtig kælder. Dette alternativ til det klassiske omfangsdræn til den høje pris hedder elektro osmose, og kan til en knivskarp pris hjælpe dig med at få styr en din fugtige kælder.

Alternativt omfangsdræn: bedre pris – bedre mod fugtig kælder

Hvis du laver lidt god research på, hvilke alternative metoder der er til det klassiske omfangsdræn, vil du hurtigt støde på metoden elektro osmose, der både tilbyder en bedre pris og en bedre metode til at komme af med en fugtig kælder.  Når du får anlagt et klassisk omfangsdræn, skal du have gravet nærmest en voldgrav omkring dit hus og din fugtige kælder, hvilket både er et kæmpe projekt og en meget dyr løsning. Vælger du, som alternativ til et omfangsdræn, at benytte dig af den langt mere moderne, tidsbesparende og bedre prismæssige elektro osmose, vil du både spare dig selv for tid og penge. Mange vælger i disse dage at benytte sig elektro osmose, i stedet for det klassiske omfangsdræn, da de så ikke skal have gravet hele deres have op for at få styr på deres fugtige kælder – samt for at få en bedre pris.

Det er ekstremt omkostningsfuldt at få anlagt et omfangsdræn, og udover, at priserne for omfangsdræn er skyhøje, så er det også et stykke arbejde der ofte trækker ud, hvilket der er mange, der bøvler med en fugtig kælder, der ikke orker. Har man først opdaget, at man har en fugtig kælder, er man dog nødsaget til at gøre noget alvorligt ved skaden, da det ellers kan komme til at ende ud med fugt i hele husets fundament.

Fugtig kælder? Kom det til livs hurtigt og billigt!

Langt de fleste eksperter, der arbejder med at få styr på fugtige kældre anbefaler nu at benytte sig af elektro osmose frem for det klassiske omfangsdræn, da det er en mere sikker måde, at komme fugten til livs på, samt en metode, der koster knap så voldsomme priser. Når du benytter dig af elektro osmose skal du blot, til forskel fra at have anlagt et omfangsdræn til en skyhøj pris, have sat nogle elektroder op i din kælder, der er fugtig. Uden for kælderen, ude i haven, bliver der så placeret et negativt ladet spyd, der i forbindelse med elektroderne i din fugtige kælder afleder fugten fra fundamentet. Meget nemmere kunne det ikke være.